Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

28. dubna 2023

Den pracoviště vyhlásila OSN jako dnem určeným pro zlepšování vztahů na pracovišti, přátelství a osobní rozvoj


Vytváření dobrých pracovních podmínek je jednou z priorit MSSS v Mostě – p. o.

Rok 2022 jsme pojali jako rok rozvoje péče o naše zaměstnance. Ale je to úkol trvalý. V letošním roce jsme již do užívání předali zrekonstruovanou sesternu v Domově pro seniory v ul. Antonína Dvořáka. V letošním roce také zrekonstruujeme další dvě pracovny pro pečovatelky a zdravotní sestry v Harmonii. Připojí se tak k dvěma pracovnám zrekonstruovaným v roce 2022. V Penzionu pro seniory v ul. Komořanská došlo ke generální obnově kamerového systému s cílem zvýšit pocit bezpečí jak pro uživatele tak i pro naše zaměstnankyně. Aktuálně jsme v tomto penzionu předali pracoviště také k obnově plotu okolo zařízení.

Den pracoviště vyhlásila OSN jako dnem určeným pro zlepšování vztahů na pracovišti, přátelství a osobní rozvoj.

Je to i pro nás příležitost k oslavě práce a pracovního prostředí, které nás obklopuje. Cílem tohoto dne je zvýšit povědomí o významu bezpečného a zdravého pracovního prostředí, odborné přípravy a zlepšení pracovních podmínek pro všechny. I proto nejen v tento den organizujeme různé aktivity pro své zaměstnance, jako jsou například školení týkající se bezpečnosti práce, zdraví a ochrany životního prostředí na pracovišti, nebo akce zaměřené na zlepšení pracovního klimatu a pracovního prostředí.