Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

26. dubna 2023

Ježíškovi vnoučata - Nadační fond Českého rozhlasu podpořil další rok zvířecích návštěv u nás


MSSS v Mostě – p. o., má pravidelnou spolupráci s 5 canisterapeuty, kteří přináší radost se svými pejsky do všech tří domovů pro seniory. Tomuto chlupatému projektu plného radosti a lásky nemálo pomáhá i Nadační fond Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata. V těchto dnech jsme od Ježíškovo vnoučat obdrželi velmi milý email.


Zdravíme vás z Ježíškových vnoučat,

děkujeme, že jste využili možnosti požádat o nadační podporu projektu „Zvířecí návštěvy v domovech pro seniory“. Do výzvy jsme přijali 149 žádostí v součtu na celkovou částku 6 076 173,00 Kč. To jsme v skutku nečekali.

K podpoře jsme vybrali 78 žádostí (a nebylo to vůbec jednoduché) v celkové výši 2 394 700 Kč. Podpořeny byly jak žádosti poskytovatelů animoterapií tak žádosti domovů pro seniory a podobných pobytových zařízení. A my se moc těšíme, že do domovů budou chodit (a někde i létat) psi, kočky, kozy, slepice, králíci, koně, poníci i dravci.

Vaše žádost BYLA SCHVÁLENA k podpoře a my vám moc gratulujeme a budeme se těšit na zprostředkované zážitky na fotografiích.

Užijte si zvířecí návštěvy spolu s dámami i pány.

Srdečně,

Gabriela Drastichová
ředitelka
Světluška | Ježíškova vnoučata | Nadační fond Českého rozhlasu


Posíláme upřímné díky, máme ohromnou radost a těšíme se na další rok plný chundelatých návštěv.