Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

28. února 2023

MSSS v Mostě – p. o., nově i na mobilních telefonech


Od středy 1. března 2023 budou moci naši klienti a jejich rodiny, případně kdokoliv další, sledovat život u nás a vyhledat si veškeré důležité a potřebné informace o námi poskytovaných službách na zbrusu novém webu.

Adresa www.msss-most.cz zůstává stejná.

Veškerý obsah ale bude ve zbrusu novém, moderním kabátu a poběží na technicky aktuálním a responzivním systému, který splňuje všechny aktuální trendy a potřeby takového webu.

Velkou ošetřenou slabinou je především plná kompatibilita webu s prostředím mobilních telefonů a tabletů.

Myšlenka potřeby nového webu a posílení kvality a dosahu v oblasti internetu a sociálních sítí v organizaci vznikla již začátkem roku 2022. Důležitost této specifické oblasti je v dnešní době naprosto jasná a během roku 2022 ruku v ruce s aktivním zapojením právě sociálních sítí začal vznikat projekt nových webových stránek.

Naším cílem bylo mít optimalizované, přehledné, designové a plně aktuální webové prostředí, které bude našim stávajícím uživatelům, jejich rodinám ale i všem dalším čtenářům dobrým průvodcem a kvalitní mapou všech našich služeb a činností.

Jsme Městská správa sociálních služeb v Mostě – příspěvková organizace.

Podáme ruku všem, kteří nás potřebují.