Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

13. září 2024

MSSS v Mostě - p. o, realizovala vstupní audit zaměřený na age management


MSSS v Mostě – p. o, realizovala vstupní audit zaměřený na age management. Tento audit se zaměřuje na analýzu věkové struktury zaměstnanců, jejich pracovní schopnosti a pracovního prostředí, s cílem vytvořit strategii, která podpoří dlouhodobou udržitelnost naší organizace a zlepší pracovní podmínky pro všechny naše zaměstnance.

Výsledky auditu odhalily silné i slabé stránky našich současných opatření. Zatímco v oblasti znalostí problematiky věku a organizace pracovního prostředí vykazujeme dobré výsledky, identifikovali jsme také oblasti, které vyžadují zlepšení. Konkrétně se jedná o management individuality, pracovní motivaci a některá opatření age managementu. Tyto výzvy bereme velmi vážně a již nyní pracujeme na implementaci doporučených opatření, aby naše organizace poskytovala nejen kvalitní služby našim klientům, ale také vytvořila prostředí, které podporuje všechny naše zaměstnance bez ohledu na jejich věk.

V rámci našich kroků se zaměříme na lepší podporu zaměstnanců ohrožených poklesem pracovní schopnosti, zlepšení pracovních podmínek a motivace a také na rozvoj mezigenerační spolupráce. Plánujeme zavést nové vzdělávací programy, zlepšit pracovní prostředí a vytvořit strategie, které podpoří zdravý životní styl a pracovní pohodu všech našich zaměstnanců.

MSSS se i nadále zavazuje být odpovědným zaměstnavatelem, který se stará o své pracovníky i klienty. Uvědomujeme si důležitost aktivního přístupu ke všem výzvám, které před námi stojí, a věříme, že společnými silami vytvoříme ještě lepší a stabilnější prostředí pro všechny.