Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

18. července 2024

MSSS v Mostě - p. o., zakoupila nové vybavení z důvodu zlepšení komfortu a bezpečí v domově pro seniory


MSSS v Mostě – p. o., v rámci neustálého zlepšování životních podmínek uživatelů, zaměstnanců, případně dalších zúčastněných osob, pořizuje nový sortiment vybavení. Mezi novinkami se nachází také nové koše na tříděný odpad, které splňují veškeré potřebné parametry protipožární ochrany.

Jedná se o výklopné koše (v souhrnné hodnotě 165 tis. Kč) na tříděný odpad, které jsou vyrobeny z plechu a pozinkovaného plechu. Tyto koše nejen zajišťují snadnou manipulaci s odpadem díky vyklápěcí přední části, ale jsou také vysoce odolné a bezpečné pro použití ve vnitřních prostorách.

Mezi hlavní vlastnosti těchto košů patří:

  • Kapacita 70 litrů
  • Hmotnost 29 kg
  • Oleji těsné provedení, umožňující sběr široké škály odpadů

V neposlední řadě je důležité zmínit, že tyto koše splňují potřebné parametry protipožární ochrany, čímž přispívají k bezpečnosti obyvatel a personálu domova pro seniory. Bezpečnost je pro nás klíčovou prioritou, a proto jsme pečlivě vybírali vybavení, které tuto důležitou potřebu splňuje.

Jsme přesvědčeni, že nové vybavení přispěje k ještě vyšší kvalitě služeb poskytovaných našim obyvatelům a zlepší komfort a bezpečí v domově pro seniory.

Správné odpadové hospodářství není velkým tématem pouze u nás v MSSS, problematika se řeší i na úrovni celého města, více na https://procistsimost.cz/.