Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

30. července 2024

Nová sekce na webu MSSS v Mostě - FAQ pro snadnější přístup k informacím


29. července 2024 Městská správa sociálních služeb v Mostě – příspěvková organizace na svém webu spustila dlouho připravovanou sekci FAQ, což je zkratka pro "Frequently Asked Questions" - což se dá volně přeložit jako "Často kladené otázky". Nová sekce je navržena tak, aby poskytla veřejnosti snadný přístup právě k odpovědím na tyto otázky týkajících se našich služeb.

 

Snadný přístup k informacím

Sekce FAQ je dostupná na našich webových stránkách pod novou dlaždicí a zahrnuje veškeré důležité informace a postupy, od podávání žádostí o naše služby, přes platební podmínky, až po detaily o každodenním životě v našich zařízeních. Sekce je s ohledem na své určení přístupná na pouhé jedno kliknutí v úvodním menu našeho webu.

 

Klíčové informace v sekci FAQ:

  1. Kontaktní informace: Zjistěte, na koho se obrátit pro rady a podporu v oblasti sociálních služeb u nás.
  2. Podávání žádostí: Podrobné instrukce k vyplnění a podání žádosti o poskytnutí služeb.
  3. Průběh přijetí: Informace o procesu sociálního šetření a kritériích pro přijetí.
  4. Finanční záležitosti: Přehled úhrad za služby a možnosti platby.
  5. Denní režim a aktivity: Popis každodenního života a nabízených aktivit v našich zařízeních.
  6. Zdravotní péče: Informace o dostupnosti lékařské péče a podávání léků.
  7. Další užitečné informace: Odpovědi na otázky týkající se kouření, chovu domácích zvířat, návštěv a dalších aspektů života v našich zařízeních.

 

Pokud v sekci FAQ nenajdete odpovědi na Vaše otázky, můžete se kdykoli obrátit na naše sociální pracovníky prostřednictvím uvedených kontaktů. Naši pracovníci jsou připraveni Vám poskytnout další informace a pomoc.

 

Městská správa sociálních služeb v Mostě – příspěvková organizace, se zavazuje poskytovat kvalitní péči a podporu seniorům a dalším potřebným osobám. Naším cílem je zlepšit kvalitu života našich klientů a zajistit, aby se u nás cítili bezpečně a pohodlně.

 

Jsme MSSS v Mostě - p. o., podáme ruku všem, kteří nás potřebují.