Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

23. května 2023

PODĚKOVÁNÍ - MiniTechnohraní 2023


Vážené kolegyně a vážení kolegové, kamarádky a kamarádi!

Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaši účast na polytechnickém soutěžním dnu s názvem MiniTechnohraní. Děkuji Vám všem, že jste dokázali připravit tak úžasná stanoviště, nabytá polytechnickými soutěžemi. Byli jste úžasní a ohlasy na MiniTechnohraní jsou výborné! Mám velkou radost, že se nám společnými silami podařilo v našem městě uskutečnit soutěžní den, který dokáže dětem ukázat, že polytechnika je úžasná věc!

Během dne zahradu Domova pro seniory v Barvířské ulici navštívilo a soutěžilo celkem 280 dětí a návštěvníků bylo něco kolem 750. To už jsou krásná čísla! Děkuji ještě jednou, že jste s námi do toho „šli“! A když už jsme u té statistiky, tak abyste měli vůbec představu, kolik lidí je zapotřebí k organizaci takové akce, tak číslo je opravdu vysoké, celkem nás bylo 82.  

Speciální poděkování je pro kamarády a kolegy z Domova pro seniory, kteří skvěle připravili prostor pro konání této akce. Jste jedničky - jako vždycky a je radost s Vámi spolupracovat!

Děkuji také naší tiskové mluvčí Klárce Vydrové, která akci mediálně podpořila a celou dobu ji neúnavně propagovala, děkuji!

Děkuji panu Hawelkovi za skvělou zmrzlinu a speciální poděkování patří panu Špetlíkovi ze Zdravotní pojišťovny MV ČR. Nesmím zapomenout a poděkovat paní Saladiakové za její lamí kluky, kteří po akci museli navštívit vodní lázeň J, jak měli uběhané nožičky J. Samozřejmě děkujeme také naší milé fotografce paní Renatě Prokopové za úžasné fotky našich malých řemeslníčků, kolegům z Tymosu za ozvučení celé akce a také paní Vladislavě Dubové, za krásné malby malých obličejů.

Všichni jste pro tuto akci nepostradatelní a bez Vás by tato akce nemohla nikdy vzniknout!

Doufám, že zůstanete příznivci MiniTechnohraní a že se příští rok všichni shledáte, a to již s kolegyněmi z MAP, které si akci převezmou nazpět do své organizace.

Na závěr ještě poděkuji kolegům z Technických služeb města Mostu, a. s., kteří bezvadně pro Vás všechna stanoviště nachystali a připravili tak, aby tato akce mohla vůbec proběhnout.

S poděkováním a v úctě

Ing. Jitka Hejduková
referentka a koordinátorka participativního rozpočtu
odbor rozvoje a dotací
Magistrát města Mostu