Nástroje přístupnosti
Nástroje
přístupnosti
Zvětšit text Zmenšit text Čitelné písmo Stupně šedi Vysoký kontrast Negativní kontrast Světlé pozadí Podtrhnout odkazy Reset
Kontakt

Menu

06. října 2023

Ve čtvrtek 13. září proběhlo 2. jednání Výboru pro technologie v dlouhodobé péči při ATDZ


Ve čtvrtek 13. září proběhlo ve velké zasedací místnosti na půdě ATDZ v Praze 2. jednání Výboru pro technologie v dlouhodobé péči. Zasedání se mimo jiné účastnila i MSSS v Mostě, p. o..

ATDZ – Aliance pro telemedicínu a digitalizaci zdravotnictví a sociálních služeb, je nezávislá platforma podporující digitalizaci napříč českým zdravotnictvím a její hlavní poslání je sdružovat klíčové hráče zabývající se touto problematikou a aktivně tak podporovat rozvoj digitalizace zdravotnictví a sociálních služeb v ČR. Jedná se o poskytovatele nových a inovativních IT technologí, zástupce průmyslu v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb, poskytovatele zdravotních a sociálních služeb a individuální odborníky v této oblasti.

Výbor pro technologie v dlouhodobé péči při ATDZ, se 13. září 2023 po úvodním slovu zabýval novou technologií na trhu, kterou je digitální nástěnka Ámos Vision, problematikou EHDS a zákonem o elektronizaci zdravotnictví, dále výbor probíral informace z workshopu Digitalizace EAN – Working Group Digital Care a v neposlední řadě se probíral také připravovaný katalog nových technologií.


Další zasedání se budou konat ve dnech 8. února a 6. června 2024.

PROGRAM ZASEDÁNÍ

PREZENČNÍ LISTINA

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ